Nieuws uit de kantine

op zoek naar oud nieuws uit de kantine: KLIK DAN HIER | Zoek je toch wat serieuzer nieuws?

Zou je het leuk vinden als wij je op de hoogte houden van actuele nieuwsberichten op onze website of de plaatsing van nieuwe foto's in onze online fotodump? Schrijf je dan in op dit FORMULIERTJE dan houden we je op de hoogte als er wat nieuws te melden valt.

februari 2018 - Wintertijd

Andere (winter)tijden met Willem Daniël Eerland (grondlegger van ons bedrijf) aan het roer

Klik om de foto te vergroten...

december 2013 - Social Media

Wilt u voortaan nog beter op de hoogte blijven van onze projecten en interactief zijn? Kijk dan eens op ons twitter account of bezoek onze facebook pagina. Rechts onderaan onze website staat een directe link naar onze social media! Dus volgen en liken maar.......!

Klik om de foto te vergroten...

november 2013 - Bowlen

Na lange tijd gaan we weer eens met elkaar op stap. We gaan bowlen en eten in Groot Ammers. Gelukkig was er nog een plaatsje voor ons vrij, want we hebben wel ruimte om ons heen nodig. De baas probeerde vals te spelen, maar daar stak de deskundige jury gelukkig een stokje voor. Het was ook wel erg fijn dat er een rookhok was voor de verslaafden onder ons. Na de inspanning van het bowlen volgde de ontspanning met heerlijk eten.

Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

oktober 2013 - Kapot

Met al dat getrek gaat er natuurlijk ook wel eens een touwtje kapot!

Klik om de foto te vergroten...

januari 2013 - Piet van Zoest

Wie wijn vaart die wijn drinkt. Dit spreekwoord wordt hier goed in praktijk gebracht. Piet van Zoest geniet van een biertje na het uitleggen van loopbruggen ten behoeve van een passagiersschip. Dit schip wordt gebruikt voor het ontvangen van gasten die de aankomst vieren van het grootste containerschip ter wereld in de Rotterdamse haven.

Klik om de foto te vergroten...

september 2013 - Agnes

Na de pensionering van Hermy Ros heeft Agnes van Vugt onze boekhouding onder haar hoede genomen.

Klik om de foto te vergroten...

mei 2013 - Center Court

Nadat we het ponton in Duitsland hebben ingericht voor het invaren van een brug spelen we ter ontspanning nog een potje tennis. Heel toevallig passeren vrienden van ons het plaatsje Itzehoe een aantal dagen nadat de brug is ingevaren. Op ons verzoek controleren zij nog even of onze "spullegies" er nog wel netjes bij liggen. 

Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

maart 2013 - babyboom

Vanwege verjonging van het personeelbestand doet zich een nieuw fenomeen voor binnen het bedrijf. De baas en bazin gaan met enige regelmaat op kraamvisite! De aanwas moet natuurlijk bewonderd worden, maar het belangrijkste is natuurlijk het op schoot zitten. De wereldburgers Melissa en Anniek vinden het maar wat fijn om zo lekker te liggen bij de baas en bazin. Bij voldoende aanwas overweegt de directie een keer naar de Efteling te gaan, dus ...... 

Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten... Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

december 2012 - Dierenrubriek

We hebben tegenwoordig een bedrijfspoedel. Oh, sorry........... hond. Deze hond, door de baas "natte Neel" genoemd vanwege zijn eeuwig natte neus, is inmiddels het lievelingetje geworden van iedereen.
Maar Blooper heeft maar 1 echte vriend en dat is Piet. Geen wonder, want Piet heeft onze hond omgekocht en dat is de enige reden dat Piet telkens gigantisch wordt geknuffeld als hij de kantine binnenkomt. Eigenlijk best wel slim van Blooper!  

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

december 2012 - Photoshop

We ontvangen per post een prachtige kalender met een mooie foto van een recent onder onze vlag uitgevoerd transport.
De sleepboot Amstelstoom kiest in Rotterdam zee met onze Christina. Maar helaas is de Christina deze keer incognito. Toch handig hoor dat photoshop! 

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

meer nieuws

Wil je nog oudere berichten lezen uit de kantine klik dan hier.